i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

marhaban ya ramadhan!
Ramadhan tiba, Ramadhan tiba!
Marhaban ya Ramadhan~


salam alayk.
yeah, esok puasa. Alhamdulillah, syukur. dapat jumpa Ramadhan tahun ni.
tadi first day terawih. moga diri ini istiqamah. tahun lepas langsung burn terawih sebab balik keje lambat pastu buka, pastu penat pastu terus tido pas Isyak. sangat tak produktif puasa aku tahun lepas. moga Ramadhan tahun ni lebih bermakna, iA.

okay, nak bagi tahu yang aku ni kan peminat novel Hlovate esp Rooftop Rant; tapi buku ni hilang. taktau campak mana haih. aku kali ni ulang baca Contengan Jalanan. Most of the times aku jarang pilih CJ untuk ulang baca sebab dia banyak cerita pasal two guys yang cari jalan pulang. then, dia byk cerita pasal indie. banyak sangat instrument yang dia citer, er hu la, harmonika, drum, gitar si Fend yang nama Fender tu. so, aku susah nak faham. tapi semalam, tiba-tiba aku terasa nak baca balik. aku baca. and aku rasa macam nak jadi macam tu. Kebetulan dalam tu cakap Fend dgn Chad cari erti hidup masa Ramadhan. so, mungkin tu salah satu faktor aku rasa mcam nak jd mcm dorang. tapi nak drastik macam tu mungkin tak. 

aku decide nak tengok short film yang "the man who decide to change on the 12th hour dies on the 11th hour" tu. aku dah jumpa. tapi belum download. 

moga Allah rahmati.
till then.
adios.
salam ramadhan.
selamat berpuasa.
salam alayk.

0 comment[s] | back to top

kerana apendiks
Salam alayk.

Dan semua orang yg rapat dgn aku tahu yg aku tengah final skrg ni. Yaww.
And ramai jugak tahu aku kena admit wad hari Jumaat pagi lepas. Sebab apendiks. Yeah, dan for the first time hokkay hakak kena tahan wad, kena operate dan naik ambulan terbaring. Huyooo. Hotak kau za punya huyoo.

That time masa dapat tau apendiks tu, peh nak nangis rasa. Bukan sebab takut operate bukan sebab sedih apendiks bukan sebab sedih sakit tapi sebab aku kena masa study week yang mana lagi dua hari nak FINAL kuuuu!

Dalam fikiran aku mmg final je aa. Then, told ya, aku dok spital sehari je. Pas operate aku terus gerak pi jamban sensorang, pi semayang sendiri sebab takde sape jaga aku kat wad afterall mak aku sampai esok tu. Esok tu jugak aku kuar and next next day tu aku balik rumah pokku and malam tu terus gi exam Etnik. Well, senanye bukan sebab aku kuat. Tapi sebab aku taknak balik lmbat kehkeh. Jadah tol.

Alhamdulillah sepanjang aku kat sini, Amal Dila and Fara and teman aku kat rumah ni. Takde la aku segan and lost study sensorang. And amal dila jugak yang bawak aku gi spital jumaat tu. Syukur ada dorang.

Nanti la aku cite lagi.
Bye

0 comment[s] | back to top