i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

untitled
salam alayk.

tinggal seminggu lagi nak raya. more or less la. baju raya dah ada. haa, cambese aku still dgn baju kurung. aku taktahu la. you can call me kampung, tak aptudet selekeh ke hape ke. sebabnya nmg realiti tiap kali raya dr kecik sampai besar aku cuma pakai BAJU KURUNG. takde nak kebaya ke peplum ke dress ke hape ke. nope. hidup aku kalau tak baju kurung, jeans and tshirt. ya allah blouse pun susah naww nak pakai. tu kira okay la sbb aku tak berminat nak pakai cargo. ohmayn, kau dah nak masuk 21 kot, and aku still susah nak terima mana-mana pakaian yg lebih feminin. aku pernah je cuba pakai skirt and blouses semua tapi jarang. entah. tak kena dgn jiwa. dan aku lebih suka pakai sneakers dgn sport sandal tu gi memana. lol.


hm. hah, alhamdulillah aku dpt JPA. ramai jugak classmates aku dpt. syukur. tak payah nak susahkan mak abah sgt pasni. tapi kuota kolej kediaman tu taktau la dpt ke tak. tension aku bila ingat balik. hish.

okbai.




0 comment[s] | back to top