i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

marhaban ya ramadhan!
Ramadhan tiba, Ramadhan tiba!
Marhaban ya Ramadhan~


salam alayk.
yeah, esok puasa. Alhamdulillah, syukur. dapat jumpa Ramadhan tahun ni.
tadi first day terawih. moga diri ini istiqamah. tahun lepas langsung burn terawih sebab balik keje lambat pastu buka, pastu penat pastu terus tido pas Isyak. sangat tak produktif puasa aku tahun lepas. moga Ramadhan tahun ni lebih bermakna, iA.

okay, nak bagi tahu yang aku ni kan peminat novel Hlovate esp Rooftop Rant; tapi buku ni hilang. taktau campak mana haih. aku kali ni ulang baca Contengan Jalanan. Most of the times aku jarang pilih CJ untuk ulang baca sebab dia banyak cerita pasal two guys yang cari jalan pulang. then, dia byk cerita pasal indie. banyak sangat instrument yang dia citer, er hu la, harmonika, drum, gitar si Fend yang nama Fender tu. so, aku susah nak faham. tapi semalam, tiba-tiba aku terasa nak baca balik. aku baca. and aku rasa macam nak jadi macam tu. Kebetulan dalam tu cakap Fend dgn Chad cari erti hidup masa Ramadhan. so, mungkin tu salah satu faktor aku rasa mcam nak jd mcm dorang. tapi nak drastik macam tu mungkin tak. 

aku decide nak tengok short film yang "the man who decide to change on the 12th hour dies on the 11th hour" tu. aku dah jumpa. tapi belum download. 

moga Allah rahmati.
till then.
adios.
salam ramadhan.
selamat berpuasa.
salam alayk.

0 comment[s] | back to top