i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

no
Well. For the fifth time i think, aku nak update pasal novel akak tu lagi. Haha.

Aku decide aku taknak baca utk seminggu ni as she said yg novel tu ada 71 bab kot. So more or less, weekend ni tamat. Lega rasa sbb aku igt nak fokus kat study dah saat-2 akhir ni. Tp sbb aku suka sgt novel tu, it's quite hard nak elak dr check ilham everyday. Aku harap bjalan lancar la. Haha. Lgpun, kalau aku kumpul terus, nti smpai ending, takdela sakit hati sgt. Bila by chap mcm ni, sakit tu lebih2 sbb kdg chap tu end kat part yg mmpu piss me off. Ergh.

Well. Novel ni la sesatunya novel yg aku sgt back up watak perempuan dia--Hanani. Ada je novel yg aku kesian kat heroin dia tapi takdela smpai aku nak lupuskan watak hero, mak hero, third wheel dia semua. Haha, Lukman baik, yes. Tp too much kindness kills the heart. Aku jd benci. Lukman maybe expect Hani is way too stubborn, so dia boleh bena tak bena je dgn prasaan si Hani tu. Hani tu mgkin segan jugak kot nak ngaku syg kt laki sndiri. Dia kan jenis tough je all the time. Kah. Level kesian aku kat Hani tu smpai takat all those stupid things that she did, aku still sokong apa dia buat. Kalau aku jd Hani, takdenye aku nak duduk serumah dgn Jijoh gemuk tu. Dah la ada hati kat laki kawan. Puih. Haha emo. Tp akak tu kata Hani ada plan dia sendiri. Haha. Macam2.

Kdg2 aku nak salahkn diri aku yg suka sgt baca novel ni. Kalau la aku ni pemalas, mesti aku takkan jumpa novel ni, then takdela aku kacau bilau hidup tunggu the next update kan? Susah no hidup ko za.


Till then.

0 comment[s] | back to top