i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

kerana apendiks
Salam alayk.

Dan semua orang yg rapat dgn aku tahu yg aku tengah final skrg ni. Yaww.
And ramai jugak tahu aku kena admit wad hari Jumaat pagi lepas. Sebab apendiks. Yeah, dan for the first time hokkay hakak kena tahan wad, kena operate dan naik ambulan terbaring. Huyooo. Hotak kau za punya huyoo.

That time masa dapat tau apendiks tu, peh nak nangis rasa. Bukan sebab takut operate bukan sebab sedih apendiks bukan sebab sedih sakit tapi sebab aku kena masa study week yang mana lagi dua hari nak FINAL kuuuu!

Dalam fikiran aku mmg final je aa. Then, told ya, aku dok spital sehari je. Pas operate aku terus gerak pi jamban sensorang, pi semayang sendiri sebab takde sape jaga aku kat wad afterall mak aku sampai esok tu. Esok tu jugak aku kuar and next next day tu aku balik rumah pokku and malam tu terus gi exam Etnik. Well, senanye bukan sebab aku kuat. Tapi sebab aku taknak balik lmbat kehkeh. Jadah tol.

Alhamdulillah sepanjang aku kat sini, Amal Dila and Fara and teman aku kat rumah ni. Takde la aku segan and lost study sensorang. And amal dila jugak yang bawak aku gi spital jumaat tu. Syukur ada dorang.

Nanti la aku cite lagi.
Bye

0 comment[s] | back to top