i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

siblings.
Salam alayk.

Alhamdulillah, when i am writing this entry, i'm home now. Nahh, i'm so tired. Khamis malam dari Terengganu, Jumaat gerak ke Melaka, Sabtu pagi lawat Kimi Sabtu ptg lawat adik kat Nesmilan. And naww, kat rumah dah and esok malam balik Ganu.

Ganu->Pahang->Melaka->Nesmilan->Pahang->Ganu

Still, i'm happy to spend time with the one i love.
Gahh, it's so hard to meet Kimi n adik nowadays. Being a university student do limit my time with siblings nay? Gosh, i'm sad. Lol.

Talking bout sibling, is there anybody in this world on this earth who dont want the best for their sibling huh?
Ahaha. It just that I wonder if that person really exist. I dont think so.

Pagi tadi, mak cakap yg mak pernah terbaca kertas adik tulis "i want to beat my sister". And I was like "nak tumbuk pasaipa pulak dah" and "kakak sorg je asenye kakak dia" duh maigad. Then mak ckp dalam pelajaran la. Ohoh. That's a good point of adik i think. Dia punya keazaman tu tinggi kelangit dan usaha dia pun sangat tinggi. Mmg vice versa gila dgn aku. Dan kimi. Ohoh.

Adik really has all the things yg a student should have. She's an intelligent student, good in sports, good in religious stuff so on. (her tilawah, tajwid, taranum is the best in family) Oh but the love-to-sleep thing is a inheritance from mak kot. Sbb aku pun dpt trait tu. So do Kimi. Sbb tu tiap kali balik semua duduk dlm bilik senyap--membuta buat taik mata. Kah.

Sometimes, i'm quite jealous duh dgn adik but come to think of it, i shouldnt pun kan. So now, I'm proud of adik and Kimi. Very very proud of them. And it really can makes my eyes teary when I think how proud I am. I really do. Adik masuk SMAPL pun dah cukup bangga sbb dulu aku tak layak. Kimi jd al hafiz dah sgt mmbanggakan sbb aku tak mampu. Alhamdullilah.

Nah, but idk why i cant show all my love to them. Duh, malu kot. We were growing up with all the tough adventurous boyish thing, and all those lovey dovey sweety thing are so not us. Ahah.

Moga adik dan kimi terus berjaya, banggakan mak abah. Sekalipun kakak menyampah bila dkt dgn korg, senanya kakak rindu gila doh bila jauh. Nak nangis kot bila nak balik dr lawat hgpa. Tau dak perasaan seorang kakak mithali ni? Kah! Doakan i'll be the best too sbb salah satu impian kakak dulu nak keje bagus2 pastu belikan all those stuff yg korg nak. Ceh cheesy gila. K taktipu!

Enough said.
adios!

0 comment[s] | back to top