i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

muka baru
well. akhirnya blog ni dapat muka baru. ohyeah-ohyeah. *lompat bintang*

at first, aku decide taknak yang girlish yang childish sangat. tapi bila dah siap aku still rasa macam childish. well, girlish mungkin takleh lari kot sbb aku kan memang feminin sejati tahap tak hengat. lol.

iklan nuffnang tak lepas letak lagi. penat oh. nak letak blog ni kat search engine pun dah penat. dok bukak email kemahin. padahal next week ada test. jadah kau za. well, aku kan student paling rajin. lol lagi.

rasa macam lepasni nak rajin update blog la. seronok pulak sbb dah tukar baru kahkah. bengong. '

dah lambat, nanti atul ws nak gi makan mula la kelam kabut. alah, atul je pun.


adios amigos.

0 comment[s] | back to top