i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

LUKMAN
Salam alayk.

Well, aku terasa nak update pasal watak novel.
Sesape yg jenis kaki novel mcm aku mesti biasa rasa jatuh cinta dgm watak novel terutamanya watak hero dia. Yela dah nama pun pompuan mesti suka watak lelaki kan?

Nama watak yg aku mmpu igt dan aku suka antaranya haruslah Kucai yay sebab tu habis nama wechat twitter aku taruk kucai or nama sebenar dia Addi Shah eheh. Then Benz Alif pastu Ashraff Omar pastu K2 eventho ramai lagi suka Fend dlm Contengan Jalanan tu. Okay semua ni watak dalam novel Hlovate. Well her novel yg aku rasa worth to buy. Sbb novel lain semua aku rasa menyesal bila dah beli even cerita dia best haih. Thats why utk novel Ustaz Pink dgn Isteriku Naik Hantu tu aku beli ebook je sebab at least takde aa berat nak bawak and murah la sikit cuma tak semua novel ada dlm bentuk ebook.

Then watak lain, Izz Haikal dlm Suamiku Paling Sweet. Fareez Aiman dlm Isteriku Naik Hantu tadi and Arif dlm Ustaz Pink tu. Act aku ingat sbb aku baru baca. Kalau dah lama mmg haram la aku nak igt nama watak kecuali watak dlm Hlovate's.

Act, dalam banyak watak dalam novel, aku minat nama Lukman/Luqman. Dia cuma ada dalam novel akak Paina Rena tu bkn versi cetak pun lagi. Akak tu update kat ilham je. Tapi start tu aku suka gila nama Lukman. Act, aku suka nama Lukman dr dulu lagi sbb aku suka nama Lukman al-Hakim. Tp lpas baca novel tu lagi l double triple suka. And takde kaitan dgn mana-mana ex pun yek. Eheh *sinis sikit*

Aku punya eksaited dgn nama Lukman ni sampaikan sanggup beli novel yg ada nama Lukman kot even aku takdela minat sgt cite dia. Pastu sanggup baca semua update novel yg watak dia nama Lukman. Gila duh aku. Tapi aku tkdela sampai nak kawen dgn org nama Lukman kan? Huish, aku cuma kenal tiga Lukman je spnjg aku hidup. Dua pupu aku sorg, dua org bdk PLKN yg one of them merupakan silam aku dulu.

And aku memang terbayang semua Lukman baik hahaha.

Kbai.

0 comment[s] | back to top