i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

Ergh Part 2.
Yo what's up.

Aku nak sambung pasal entry sebelum ni.
Yg ada kaitan Luk dgn Hani tu. Hakak Paina update chapter 44. Ohmai i'm on cloud nine tapi bila baca chap tu, aku sedih gila oh. Sebab kisah hidup Hani mcm malang sgt, no, terlalu malang.

Hani mcm tak dpt kebahagiaan dlm hidup dia. And ayah dia kata, dia yg bunuh mak dia. Since hakak tu belum update lagi bab45 aku taktau for what reason mak dia dibunuh. Mesti ada hidden reason kan? Takkan sesaja. Hish. Then, aku harap Luk kali ni dpt terima dgn tenang. Kalau dia mengamuk tk layan Hani lagi mmg bangang la. --Mana janji manismu mencintaiku sampai mati *Hani nyanyi*

Ergh. Then ada part Hani nangis bila dpt tau Jijah jumpa Luk lagi. Hani dah mula syg Luk mungkin. Sebab kalau tak takkan la dia nak rasa macam hati disiat-siat, dilumur garam bagai kan? Heh.

Plis la Luk setia. Ergh. Aku emo la. Dah la kisah Hani tu sadis. Apa kau ingat semua tu dia nak ke? Dia mangsa keadaan duh. Ce kalo bapak dia bg cukup kasih syg, ada dia jd centu? Tak punya. Puih. Kalau Hani ni wujud, aku ase nak cari dia, bawak gi tempat2 asing, lari dr manusia2 sakai serabut tu.

Kau ingat senang ke insan yg ada bad past nak lari dr silam dia ha? Susah kot. Silam tu mcm ikut dia wherever she/he goes. Ok mungkin kau ckp, "sape suruh korg pilih jalan tu, jadi mcm tu? Sndiri buat sndiri tanggung la." memang. Memang betul. Tapi mcm aku ckp tdi, bukan dorg mntk. And bkn semua org baik mcm kau sengal.

Then, bila tau kisah silam dia, kau jauhkan diri. Kau takleh accept the facts yg org yg kau syg, org yg rapat dgn kau, kwn baik kau or your somebody tu sgtlah teruk dulu. Ergh haram jadah. Dah takleh terima, okay. Blah terus gi mampus. Manusia mcm kau tak layak pun jd kawan doh. Bbnding insan2 yg cuba nak brubah tu, kau sbnrnya lagi teruk bro. Eheh. Puih.

Kau bajet nak dapat awek bini alim baik sopan santun bagai. Woi, agak la. Dah tercatat pun laki yg baik utk pompuan yg baik. Kau cukup baik ke nak pilih2 stok baik je ha? Kah. Jadah.

Aku emo betul kalau jenis nak pandang selek kat org ni sbb dulu dia jahat bagai. Haha. Sebab aku golongan jahat tu dulu. Aki faham perasaan Hani tu. Sgt faham. Masa silam tu mcm tak lari duh. Kdg tu boleh nangis kalau teringat. Rasa bodoh gila bangang bengong semua ada. Makin kau nak buang makin dia melekat kat fikiran. Ergh.

Last-- manusia hidup dengan expectation.


Till then,
adios!

0 comment[s] | back to top