i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

alhamdulillah
Alhamdulillah. Harini 20 April 2015. Birthday Dila. Semalam ptg lepas class terus keluar. Plan nak buat surprise kat dia.

Syukur. Everything went well. Walaupun aku selalu jadi kambing hitam sebab selalu sangat nyaris terkantoi plan dgn Dila. Hoho.

Skrg kaki aku sakit sbb tadi ada baling tepung and Amal kejar aku nak baling kat aku sebab aku masih bersih dr tompokan zombi ketika itu dan sgt bangga aku berjaya melarikan diri daripada balingan atlet pecut itu. Dan skrg otot aku skit. Jadah. Dah lama sangat tak berlari. Pencen. Haha.

Dah. Till then jela.
Nak update pasal kengkwan act tapi ngantuk haha. So bye.

0 comment[s] | back to top