i n t r o v e r t

 photo okksk_zpsabsld0wr.jpg

ENTRY ABOUT FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW

Sakai.
Siot gila bila aku dah taip pnjg-pnjg tadi tp terefresh tanpa smpat disave/dipublish. Makin sakai aku rasa.

Harini, cuti Labor Day. Mmg aku pun tak keluar bilik lgsg. Just keluaq pi mandi, pi amek ayaq semayang. Makan pun kak aini belikan. Lebiu lah kekni. Nanti kekni grad, kami pi bg bunga tau!

Since final tinggal lg 8 hari, aku rasa emosi aku pun terlebih tak stabil dan my braim cant function well. I cant even response to sarcasm well. Keje nak sentap je.

Sumpah aku sakai.

Malam satgi nak jahit weed. Cari nama.
Lepastu settlekan piv punya discussion.
Esok nak pi library. Mungkin.


Dah.
Enough said.
Adios.

0 comment[s] | back to top

entah.
yawww. *lap skrin*
berhabuk blog ni.

senaqnya aku taktau pasaipa aku bukak blog ni.
mungkin saja. mungkin takdak reja. mungkin boring. mungkin gatai nak hilangkan habuk kat blog ni. dan mungkin hang boleh pi mati dgn 'mungkin' hang aiza -.-

aku dah nak habis sem 4. hewhewhew. well said, tak smooth langsung. sebab hujung sem ni, sibuk dgn herbarium yg takcukup, report yg sakai gila namatey. test  yg hancuq result. dan aku rasa nak hempuk kepala terjun katil sbb kalau aku terjun tangki, satgi mati. tak pasai2 dikira bunuh diri. 

dah. bai.
adios.

0 comment[s] | back to top